Kulturmöte hos borgmästarn

reunionIgår kväll samlades representanter för byns föreningar och kommunfullmäktige. Borgmästaren hade bjudit in för en träff. Vi berättade om Institutet och beskrev några ypperliga exempel på vad som kan göras, alltifrån danskurser till levande tipspromenad. Det verkade falla i god jord, det blev ett gott möte, och vi tror det kan bli spännande samarbeten framöver.

 Hier soir des représentants d’associations vingraunais ont informés à la mairie sur leurs activités estivales projetées. Nous avons presenté notre ambition et quelques idées sur des animations culturelles. Nous attendons et espérons de coopérations locales créatives. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>